långledig

tack gud för att man är långledig på torsdag-tisdag! Så imorgon åker jag och familjen till västkusten (varberg) och bara slappar och ska fira min fasters man nu när han fyller 50. jag har varit usel på bloggningen nu... förlåt! men har varit grymt trött dom senaste dagarna, sjuk och pluggat... men snart är det ju sommarlov, LYCKA! vi hörs på söndag. PUSSAR!

brashy.se

hej alla mina hjärtan! Såg precis att Nathalie schutermans dotter Chloé har börjat blogga. Coolt. Hon hade köpt tröjor från brashy, riktigt snygg! Gillar den tröjan här över! (y)

pluggpluggplugg

nu blir det plugg... -.- hörs mina solstrålar!


update: lägger plugget åt sida för nu åker jag och kära Elina in till stan. Tar en lunch och går i butiker. Kanske får jag hem mig nått fint?

Topshop

hur söt som helst, denna kommer från topshop och kostar runt 250 kr. Skulle inte tacka nej till den här. Ha en trevlig fredag! ♥

Min navelpiercing

Här har ni resultatet! puss

Piercing

hej alla goa människor! Om någon timme beger jag mig till Odenplan. Ska pierca naveln idag, så spännande! hoppas ni har haft en underbar dag så höres vi när jag kommer hem och visar ett resultat. Puss

249 kr

        
VILLHAVILLHAVILLHA! jag ska kriga för dom här byxorna. Vill så gärna ha dom, men så klart är dom slutsålda i min storlek på h&m's hemsida... Ska leta i fler butiker och se om jag hittar dom. 249 kr kostar dom. Hoppas ni har haft en suverän dag!

Måndag

Hej mina hjärtan! Var ute och sprang med mamma för ca en och en halv timma sen, skönt. Men nu blev jag precis klar med min Idrotts komplettering. Riktigt skönt! (y) hoppas ni har haft en toppen dag!

Modkungen

Godmorgon! satt uppe och kollade på eurovision igår och sverige kom 3.a, grymt! (y) Nu är jag inne på modekungen och kollar in lite snygga kläder och hittade många snygga jeansshorts. Riktigt snygga, 499 kr kostar dom här.

Eurovision

hejdär min sötnosar! vad gör ni? blir det eurovision för er del idag? själv ska jag sitta och kolla på det. Vi får hoppas på att sverige kan ta hem det här men det tror jag icke. Ha en fortsatt bra lördag

Skinnshorts


tja snyggingar! sitter och kollar på jofama by kenza kläder. Gillar dom här skinnshortsen som han har på sig ovan. Riktigt snygga men dock lite dyra för min smak. 999 kr från du dom för om du är intresserad!? puss

färga håret

hej älsklingar! hoppas allt är super. Med mig är allt jättebra. Försöker kolla på hur jag ska färga/slinga håret till sommaren. Men det blir nog lite så som Ashley Olsen har på bilden. Naturligt blont hår helt enkelt. I LIKE! (y)

A piece of cake

halloj! fick denna bok i födelsedagspresent för nästan en månad sen. Efter jag kom hem från skolan tänkte jag ta och baka nått gott. Denna gång fick det bli muffins. Dom blev jättebra. Köp den om du inte har den hemma!

Följ mig!

bloglovin Följ min blogg med bloglovin

Torsdag

tjenamors! Veckan har gått fort, redan trosdag. Underbart! Just nu sitter jag ute på altanen och bara tar det lugn men har beslutångest! Antingen väljer jag Klara södra eller Östra real som första handsval och jag har tills imorgon att bestämma mig till... PANIK! hoppas ni har haft en toppen dag, kramar

Tummen upp

Jag säger bara love the weather! Nu ska jg ut och sola igen, ta hand om er, ha det gött så länge!

Godmorgon

Godmorgon solstrålar!
Nu är det dags för bloggtime igen för min del. Ny design kommer upp så småning om! ni får ha det BÄST, vi höres!

ny start, ny blogg

Tänke ta och börja om nu... Så jag bestämde mig för en helt ny blogg. Ny och fräch :)